Sanitair

De camping beschikt over acht gratis warme douches, zes toiletten en afwasvoorzieningen. In het voorseizoen van 2020 is het sanitair helemaal vernieuwd. We zijn er trots op dat het typische jaren 60-gebouw nu prachtige douches en toiletten heeft! Daarnaast zijn er twee wasmachines en drogers (tegen betaling).

Plattegrond!

Zo zien onze camping en jachthaven er uit. Bekijk de kaart volledig hier!

Activiteiten

Op onze camping is van alles te doen! Zwemmen in de Lek op één van onze strandjes, schommelen op misschien wel de langste schommel van Nederland, vuurtje stoken aan de oever van de Lek maar vooral ook genieten van de schoonheid van de natuur. Stadscamping Schoonhoven biedt geen animatie, de natuur en alles er omheen geven genoeg uitdaging voor een prima verblijf. In voor- en naseizoen zullen er kleinschalige evenementen plaatsvinden waar muziek en samen zijn centraal staan.

Eten en Drinken

Op onze camping ligt wielercafe en eetgelegenheid Fausto, waar fietsers, kampeerders, passanten en Schoonhovenaren terecht kunnen voor (h)eerlijk eten en drinken. Fausto heeft een ruim terras met een prachtig uitzicht op de jachthaven. Op verzoek verzorgen wij een heerlijk ontbijt. En we zetten de lekkerste koffie van Schoonhoven, met bonen van onze huisbranderij De Koffiemannen.

Vlakbij

Stadscamping Schoonhoven ligt op loopafstand van het zilverstadje Schoonhoven. Hier vind je alle voorzieningen die je nodig hebt: supermarkten, leuke winkeltjes, café’s en restaurants en natuurlijk een groot aanbod aan juweliers en zilversmeden, waar Schoonhoven bekend om staat. Direct naast de camping ligt gemeentelijk openluchtzwembad ’t Wilgerak met een peuter-, een familie- en een sportbad en een grote ligweide.