Verblijf

Je kunt bij ons terecht voor een nacht, een heel seizoen of alles er tussenin. Alle tent-, vouwwagen-, camper- of caravanplekken hebben de beschikking over water en elektriciteit. Als je onze kant uit komt, is het wel verstandig om te reserveren. Dit om teleurstelling te voorkomen. Voor trekkers tenten is er altijd plek!

Je bent welkom vanaf 14:00 uur en de vertrektijd is vóór 11:00 uur.

P.s. Honden zijn bij ons welkom!

Huurtenten en tiny houses

Wie zelf geen tent of caravan heeft, maar toch wil genieten van onze prachtige plek aan de Lek, kan terecht in een van onze trekkers- of safaritenten of tiny houses.

Pipowagen:

Op één van de mooiste plekjes op onze camping staat een Pipowagen. Voorzien van een kleine keuken, een heerlijk 2 persoons bed en een vrij uitzicht op de Lek is dit de plek voor een romantische overnachting of gewoon een moment van rust.

De Pipowagen grenst aan een rietgebied waardoor de kans groot is dat je ’s morgens gewekt wordt door de roep van een fazant of een koekoek. In de avond bij ondergaande zon is de Lek op z’n mooist. Boten varen af en aan en op de achtergrond pikt de scholekster z’n schelpje mee. Wakker en geen zin om zelf ontbijt te maken? Fausto biedt een heerlijk ontbijt met de lekkerste koffie van Schoonhoven.

Onze Pipowagen is per nacht hier te reserveren.

Voor prijzen, zie tarieven. Reserveren kan  hier.

Safaritenten:

Wil je de vrijheid van kamperen combineren met de luxe van een vakantiehuis? Boek dan een van onze twee volledig ingerichte safaritenten.

De safaritenten hebben twee slaapcabines met een stapelbed en een tweepersoonsbed (dekbedden en kussens aanwezig). Daarnaast is er een tafel met stoelen en een volledig uitgeruste keuken met koelkast, kooktoestel en servies. Op de veranda is een gezellig zitje met een onbetaalbaar uitzicht. Voor douche en toilet maak je gebruik van het campingsanitair.

 

Foto’s van de tenten kun hier vinden: bonus

 

Voor prijzen, zie tarieven. Reserveren kan hier.

Trekkerstenten:

Op één van de mooiste plekken van ons terrein staan twee trekkerstenten. Deze zijn bij uitstek geschikt voor fietsers op doorreis of voor kampeerders zonder eigen tent. Je slaapt comfortabel in een echt bed (dekbedden en kussens aanwezig) en ontwaakt met vrij uitzicht op de Lek. De tenten zijn voorzien van licht en een stopcontact om je telefoon op te laden. Voor de tent staat een picknickbank. Op verzoek is een laken- en handdoekpakket verkrijgbaar. Je eigen slaapzak gebruiken kan ook.

Voor prijzen, zie tarieven. Reserveren kan  hier.

Tiny houses:

Altijd al eens in een tiny house willen slapen? Heerlijk wegdromen in je eigen minivilla op het strand? Bij ons kan het! Onze twee tiny houses zijn volledig ingericht voor vier personen. Op de vide is plaats voor twee personen en in de slaapkamer op de benedenverdieping vind je een stapelbed. De keuken heeft een koelkast, tweepits kooktoestel en een wasbak. Vanaf je eigen veranda heb je een onvergetelijk uitzicht op de rivier en waan je je in de wereld van de Beach Boys… Good vibrations! De huisjes hebben een eigen toilet, maar geen badkamer. Douchen kan op de camping.
Naast het huisje staan twee fietsen die je tijdens je verblijf mag gebruiken.

De tiny houses zijn te huur voor een minmaal 2 nachten. Beddengoed en handdoeken zijn inbegrepen. Reserveer hier!